Új jelszó kérése
Fizetési megoldás
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Armada Házipénztár Program - korlátlan cégre

-10%
Armada Házipénztár Program - korlátlan cégre
50 000 Ft+áfa (bruttó: 63 500 Ft)
Akció: 45 000 Ft+áfa (bruttó: 57 150 Ft)
Kezdete: 2016.03.01   A készlet erejéig!
 • Gyors és szabályos bizonylatok!

  Bevételi és kiadási pénztárbizonylatok
  Extra adatbeviteli rovatok
  Előkontírozási lehetőség
  Gyakori szövegek kiválasztással
  Más modulokkal rendszerbe köthető

  A szoftver elemei

  A bizonylatok, illetve számlák adatainak bevitelére szolgáló alapvető mezők megegyeznek az eredeti bevételi és kiadási pénztárbizonylaton szereplő rovatokkal, de az elektronikus tovább feldolgozás érdekében a program a hagyományosnál bővebb nyilvántartási és további kezelési lehetőséget is kínál.

  A szoftver beállítható úgy, hogy a bizonylat készítésekor áfa besorolás és kontírozási adatok is rákerüljenek, valamint feltüntethető, hogy az adott összeggel melyik vevő (vagy szállító) melyik bizonylatát egyenlítik ki.

  Gyakori szövegek

  A feldolgozás során használt gyakori szövegek (kifizetés, bevételezés megnevezése) a felhasználó által szerkeszthetők és feldolgozás során könnyű és gyors szövegbevitelt eredményeznek.

  Partnertörzs

  Bizonylat készítés közben is bővíthető partnerlista segíti a hatékony feldolgozást. A listából Gyors keresés funkcióval töredék információ alapján is hamar megtalálható egy-egy cég. Rendszerbe kötött modul esetén a Pénztár a Főkönyvvel és más Armada modullal közös partnertörzset használ.

  Nyomtatás

  Bevételi és kiadási bizonylatok
  Napló
  Kerekítések
  Pénzkészlet
  Időszaki pénztárjelentés
  · éves
  · havi
  · napi bontásban

  Kapcsolat a Főkönyvvel

  Az Armada Pénztár használható önállóan vagy a Főkönyvi modullal rendszerbe kötve. Rendszerben a kontírozott pénztári adatok újabb kézi feldolgozás és kontírozás nélkül feladhatók Armada főkönyvi modul számára, s az így nyert főkönyvi tételek automatikusan szerepelnek a különféle áfa bevallásokban és analitikákban, valamint vevő és szállítói folyószámla kivonatokban
 • Cikkszám
  AR04-9999
Webáruház készítés