Új jelszó kérése
Fizetési megoldás
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Armada készlet és Számla Program - egy cégre

-10%
Armada készlet és Számla Program - egy cégre
80 000 Ft+áfa (bruttó: 101 600 Ft)
Akció: 72 000 Ft+áfa (bruttó: 91 440 Ft)
Kezdete: 2016.03.01   A készlet erejéig!
Folyamatos raktári áruforgalom

Az Armada Készlet és Számla program kis- és nagykereskedések szoftvere. Biztosítja, hogy elég nagy forgalom mellett is precíz maradjon a készlet. Akár kereskedők, akár termelő cégek használhatják készletből való számlázásra. A beszerzésektől kezdve az értékesítésig végig követhető a raktári tételek sorsa.
 • Gyors áttekintés

  Árutörzs kezelés
  Rendelés, bevételezés
  Bizományos készlet és forgalom elemzése
  Szállítólevél
  Számlázás
  Pénzügyi, könyvelési feladás
  Leltár

  Árucikkek

  Az egyes árucikkek az egyedi azonosítón (cikkszám) kívül számos jellemzővel és tízféle ártípussal, ezeken belül pedig számtalan árral rendelkezhetnek. A cikkszámok rendszere manuálisan vagy a szoftver által támogatott elemekből való összeállítással lehetséges.

  Rendelés a szállítók felé

  A rendszer szállítónként és beszállításonként is képes nyomon követni egy-egy cikk útját. Ennek alapja a bevételezéseket megelőző szállítói rendelés készítés. A rendelések a szállító és cikktörzs segítségével könnyen elkészíthetők.

  Bevételezés

  Elegendő kiválasztani a beszállítás alapját képező megrendelést, módosítani az attól eltérő mennyiségeket, s a program nyilvántartásba veszi a beérkezett árukat, s innen kezdve figyelemmel kíséri beszállítónként, beszállításonként és cikkenként a mennyiségek és árak alakulását.

  Szállítólevél vevők számára

  Valamennyi vevő számára készíthető szállítólevél még a számlát megelőzően, így ha a szállítólevél tartalma nem felelne meg a vevőnek az ideje korán kiderül, s így módosítható. A szállítólevélre a cikkek a cikktörzsből választhatók.

  Számlázás

  A számla a szállítólevél kiválasztása után újabb kézi adatrögzítés nélkül készül el. Többféle számlanyomtatvány áll rendelkezésre.

  Kapcsolat

  Biztosított az adatok átvitele az áruforgalmi rendszerből az Armada Pénzügy felé. Az áruforgalom adatai így követhetők a számla kibocsátástól a pénzügyi kiegyenlítésig, s onnan tovább az Armada Főkönyv felé.
 • Cikkszám
  AR09-0001
Webáruház készítés