Új jelszó kérése
Fizetési megoldás
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Armada EVA Program - egy vállalkozóra

-10%
Armada EVA Program - egy vállalkozóra
20 000 Ft+áfa (bruttó: 25 400 Ft)
Akció: 18 000 Ft+áfa (bruttó: 22 860 Ft)
Kezdete: 2016.03.01   A készlet erejéig!
 • Egyszerűen teljes!
  Az egyszerűsített vállalkozási adó alá bejelentkezett vállalkozók és cégek nem csak az olcsóbb adózás, hanem a könnyebb adminisztráció miatt is választották az EVA-t. Bár a törvény az evás vállalkozók tekintetében is bonyolódott a kezdetek óta, az Armada EVA program a lehető legegyszerűbbé teszi a nyilvántartást, könyvelést.

  Az APEH igényeinek is megfelelően
  Az Armada EVA nemcsak a bevételeket tartja nyilván (bevételi nyilvántartás), de tárolja az adóalapot csökkentő és növelő tételeket is, ezzel hozzájárul a nyilvántartott adatok olyan módon való kiteljesítéséhez, hogy a szoftver elvégezhesse a vállalkozás kötelezettségeinek kiszámítását. Ennek alapja az, hogy a program automatikusan kiszámítja az EVA alapját, az EVA-t, az eddig befizetett adóelőleget és a fizetendő eva összegét. Az APEH ellenőrzéseknél jól jönnek a világos és átlátható listák.

  Folyamatos, naprakész adónyilvántartás
  Az adatbevitel során a szoftver folyamatosan tájékoztatja a felhasználót a kiszámított eva értékéről. A felhasználó törzsadatokat hozhat létre a vállalkozásra jellemző adók és járulékok, valamint azok mértékének meghatározására, s ezek alapján az Armada EVA támogatja az egyéb adók, illetve járulékok törvényi előírásoknak megfelelő folyamatos, időrendben történő tárolását.

  Szigorú számadású bizonylatok
  A szoftver magában foglalja a szigorú számadású bizonylatok nyilvántartását és ezzel kiváltja azok kézzel történő vezetését.

  Előírások
  Az Armada EVA a kötelezően vezetendő bevételi nyilvántartás mellett a bejövő számlák és kiegyenlítésének nyilvántartására teret biztosít, ami segít a kintlévőség alacsony szinten tartásában.
  Gyakori szövegek
  A feldolgozás során használt gyakori szövegek a felhasználó által szerkeszthetők és a feldolgozás során könnyű és gyors szövegbevitelt eredményeznek.

  Nyomtatás
  Bevételi nyilvántartás
  Egyéb adók és járulékok
  Szigorú számadású nyomtatványok
  Előírások • Megrendelt mennyiségKedv.Termék Ár
  1 db vagy több 10 %20 574 Ft/db
 • Cikkszám
  AR25-0001
Webáruház készítés