Új jelszó kérése
Fizetési megoldás
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Armada EVA Program - korlátlan vállalkozóra

-10%
Armada EVA Program - korlátlan vállalkozóra
40 000 Ft+áfa (bruttó: 50 800 Ft)
Akció: 36 000 Ft+áfa (bruttó: 45 720 Ft)
Kezdete: 2016.03.01   A készlet erejéig!
 • Egyszerűen teljes

  Az egyszerűsített vállalkozási adó alá bejelentkezett vállalkozók és cégek nem csak az olcsóbb adózás, hanem a könnyebb adminisztráció miatt is választották az EVA-t. Bár a törvény az evás vállalkozók tekintetében is bonyolódott a kezdetek óta, az Armada EVA program a lehető legegyszerűbbé teszi a nyilvántartást, könyvelést.

  Az APEH igényeinek is megfelelően

  Az Armada EVA nemcsak a bevételeket tartja nyilván (bevételi nyilvántartás), de tárolja az adóalapot csökkentő és növelő tételeket is, ezzel hozzájárul a nyilvántartott adatok olyan módon való kiteljesítéséhez, hogy a szoftver elvégezhesse a vállalkozás kötelezettségeinek kiszámítását. Ennek alapja az, hogy a program automatikusan kiszámítja az eva alapját, az evát, az eddig befizetett adóelőleget és a fizetendő eva összegét. Az APEH ellenőrzéseknél jól jönnek a világos és átlátható listák.

  Folyamatos, naprakész adónyilvántartás

  Az adatbevitel során a szoftver folyamatosan tájékoztatja a felhasználót a kiszámított eva értékéről. A felhasználó törzsadatokat hozhat létre a vállalkozásra jellemző adók és járulékok, valamint azok mértékének meghatározására, s ezek alapján az Armada EVA támogatja az egyéb adók, illetve járulékok törvényi előírásoknak megfelelő folyamatos, időrendben történő tárolását.

  Szigorú számadású bizonylatok

  A szoftver magában foglalja a szigorú számadású bizonylatok nyilvántartását és ezzel kiváltja azok kézzel történő vezetését.

  Előírások

  Az Armada EVA a kötelezően vezetendő bevételi nyilvántartás mellett a bejövő számlák és kiegyenlítésének nyilvántartására teret biztosít, ami segít a kintlévőség alacsony szinten tartásában.

  Gyakori szövegek

  A feldolgozás során használt gyakori szövegek a felhasználó által szerkeszthetők és a feldolgozás során könnyű és gyors szövegbevitelt eredményeznek.

  Nyomtatás

  Bevételi nyilvántartás
  Egyéb adók és járulékok
  Szigorú számadású nyomtatványok
  Előírások • Cikkszám
  AR25-9999
Webáruház készítés